Main Article Content
Article Details
Bank Danych Lokalnych, GUS, 2016: Warszawa, http://stat.gov.pl, dostęp: 10.09.2016.
Briffa John, 2000: Zdrowa żywność, Bellona, Warszawa.
CBOS, 2012: Polacy o swoim zdrowiu oraz prozdrowotnych zachowaniach i aktywnościach, Warszawa, 4, http://www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2012/K_110_12.PDF, dostęp: 10.09.2016.
Czapski Janusz, 2004: Jakość żywności i jej uwarunkowania, [w] Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu, red. Jan Gawęcki, Teresa Mossor-Pietraszewska, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa.
GUS, 2015: Rocznik statystyczny rolnictwa, Warszawa.
GUS, 2016: Sytuacja gospodarstw domowych w 2015 roku w świetle wyników badania budżetu gospodarstw domowych w 2015 roku, Warszawa, 14-15.
Kotler Philip, 1999: Marketing. Analiza, planowanie, wdrażanie i kontrola, Wydawnictwo FELBERG SJA, Warszawa.
Laskowski Wacław, Ewa Świstak, 2014, Zmiany we wzorcach spożycia żywności w Polsce, Wydawnictwo Laskowski, Warszawa.
Michałowska Mariola, Wiesław Danielak, 2015: The impact of globalization on consumer behaviour in Lubuskie province in the light of the research, "Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia", vol. 49, no. 3, 138. (Crossref)
Narodowy Program Zdrowia na lata 2007-2015, Załącznik do uchwały nr 90/2007 Rady Ministrów z dnia 15 maja 2007 r., http://www2.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_urm_ npz_90_15052007p.pdf, dostęp: 16.06.2016.
Solomon Michael R., 2006, Zachowania i zwyczaje konsumentów, Helion, Gliwice.
Sprawozdanie z wykonania założeń polityki pieniężnej na rok 2014. Załącznik do uchwały nr 3/2015 Rady Polityki Pieniężnej z dnia 5 maja 2015 r. (poz. 405), Monitor Polski, Dz.Urz. RP, poz. 405, Uchwała nr 3/2015 Rady Polityki Pieniężnej z dnia 5 maja 2015 r. w sprawie przyjęcia sprawozdania z wykonania założeń polityki pieniężnej na rok 2014, Warszawa, maj 2015 r.
Szumilak Jan, 1996: Style życia konsumentów, [w] Podstawy marketingu, red. Jerzy Altkorn, Instytut Marketingu, Kraków.
Downloads
- Marcin Niemiec, Zofia Gródek-Szostak, Jakub Sikora, Anna Szeląg-Sikora, FOOD QUALITY SYSTEMS IN PRIMARY PRODUCTION AS AN ELEMENT OF SAFETY IN THE FOOD SUPPLY CHAIN , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 103 No. 4 (2016)
You may also start an advanced similarity search for this article.
- Stanisław Urban, Mariola Michałowska, FACTORS INFLUENCING CONSUMER BEHAVIOR IN TERMS OF CHOOSING MARKET SQUARES AS PLACES FOR PURCHASING CONSUMER PRODUCTS ON THE EXAMPLE OF LUBUSKIE PROVINCE , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 100 No. 2 (2013)
- Andrzej Czyżewski, Piotr Kułyk, The Impact Of Changes In Economic Activity Based On The Redistribution Of Income In The Agricultural Sector , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 98 No. 3 (2011)
- Andrzej Czyżewski, Piotr Kułyk, THE AGRARIAN ISSUE IN THE PUBLIC CHOICE THEORY , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 100 No. 3 (2013)
- Andrzej Czyżewski, Piotr Kułyk, THE AGRICULTURAL ISSUE IN STUDIES OF ALEXANDER CZAJANOV AND WŁADYSŁAW GRABSKI AND ITS MODERN APPROACH , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 102 No. 1 (2015)
- Piotr Kułyk, Łukasz Augustowski, GLOBAL CONVERGENCE OR GLOBAL DIVERGENCE OF AGRICULTURAL SUPPORT MECHANISMS? , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 104 No. 3 (2017)
- Andrzej Czyżewski, Piotr Kułyk, ADJUSTMENTS OF PRICES AND EARNINGS IN THE AGRICULTURE IN POLAND AND RUSSIA. ATTEMPT OF THE COMPARISONS , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 99 No. 2 (2012)
- Agnieszka Brelik, Piotr Kułyk, THE EVALUATION OF TOURISM ATTRACTIVENESS OF A COMMUNE AS A FACTOR CONDITIONING THE DEVELOPMENT OF AGRICULTURAL TOURISM FARMS , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 103 No. 4 (2016)