Main Article Content
Article Details
EDF-Report. 2007: Federal Agricultural Research Center. Braunschweig.
Grochowska R. 2003: Wspólna Organizacja Rynku Mleka i Produktów Mlecznych w Unii Europejskiej - zasady i mechanizmy działania. Urząd Komitetu Integracji Europejskiej, Warszawa, 68[2], s. 6.
Kowalak Z. 1999: Ekonomika i organizacja rolnictwa. Część 2. Wyd. eMPi2, Poznań, s. 54.
Sosnowska B. 2003: Poziom i niektóre czynniki wzrostu konkurencyjności ekonomicznej rolnictwa polskiego. [W:] Wyzwania stojące przed rolnictwem i wsią u progu XXI wieku, Kutkowska B. (red.). Prace Naukowe AE im. Oskara Langego we Wrocławiu Nr 980, s. 480.
Świtłyk M., Ziętara W. (red.) 2008: Analiza efektywności produkcji mleka i żywca wołowego. Raport 2008. Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej w Szczecinie, Szczecin, s. 5.
Prochorowicz, J., Rusielik, R. (2007). Porównanie efektywności skali produkcji mleka w wybranych gospodarstwach Europy w 2005 roku . Roczniki Nauk Rolniczych, Seria G, Ekonomika rolnictwa, 94(1), 29-34. (Crossref)
Downloads
- Roman Urban, Adjustment of polish food industry to the European union requirements , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 96 No. 1 (2009)
You may also start an advanced similarity search for this article.
- Agata Wójcik, COSTS AND PROFITABILITY OF EUROPEAN DAIRY FARMS KEEPING LESS THAN 50 COWS , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 99 No. 1 (2012)
- Agata Wójcik, Costs and profitability of dairy farms in European Union , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 97 No. 1 (2010)
- Agata Wójcik, Results of selected Polish dairy farms in 2006-2009 , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 97 No. 4 (2010)