Main Article Content
Article Details
Kośmider T., 2010: Wzrost innowacyjności polskich przedsiębiorstw (możliwości, bariery), [w:] Innowacyjność 2010, (red.) Paulina Zadura-Lichota, Wyd. Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, Warszawa, s. 101.
Lipiec-Zajchowska M., 2003, Wspomaganie procesów decyzyjnych, t. I. Statystyka, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2003, s. 72-73.
Nieć M., Klembowska D., 2011, Innowacyjność przedsiębiorstw branży spożywczej na tle ogólnych tendencji w latach 2002-2010, "Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie", nr 90, s. 89.
Podręcznik Oslo, Zasady gromadzenia i interpretacji danych dotyczących innowacji, Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego, Warszawa 2008, s. 115-118.
Strużycki M., Bojewska B., 2011: Rola państwa i rządu w kształtowaniu innowacyjnej gospodarki [w:] Innowacje w rozwijaniu konkurencyjności firm. Znaczenie, wsparcie, przykłady zastosowań, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa, s. 22-23.
Włodarczyk J., 2007: Działalność innowacyjna i jej ograniczenia w polskiej gospodarce, [w:] Innowacje w rozwoju gospodarki i przedsiębiorstw: siły motoryczne i bariery, (red.) E. Okoń-Horodyńska i A. Zachorowska-Mazurkiewicz, Instytut Wiedzy i Innowacji, s. 99-116.
Wicki, L. (2007). Wpływ postępu biologicznego na plonowanie i ekonomikę produkcji zbóż ozimych. Roczniki Nauk Rolniczych. Seria G, Ekonomika Rolnictwa, 94(1), 74–85. (Crossref)
Downloads
- Agnieszka Borowska, The World Honey Market In The Period 1961-2010 , Annals of Agricultural Economics and Rural Development: Vol. 98 No. 3 (2011)
You may also start an advanced similarity search for this article.